Magneettikenttien mallinnus ja simulointi 11.09.2014, klo 09.00-10.00

COMSOL Oy järjestää maksuttoman webinaarin magneettikenttien simuloinnista torstaina 11.09.2014 klo 9-10. Rekisteröinti sivun alaosassa.

Magneettikentät ovat keskeisessä asemassa monissa elektroniikan ja sähköteollisuuden sovelluksissa. Esimerkkejä sovelluksista ovat mm. teollisuuden muuntajat ja moottorit, sekä kodin induktioliedet ja kaiuttimet. Tässä webinaarissa tarkastellaan simuloinnin hyödyntämistä laitteiden suunnittelussa ja optimoinnissa.

Tilaisuuden tarkoitus on antaa yleistietoa mallinnuksen ja simuloinnin tarjoamista mahdollisuuksista kaikille aiheesta kiinnostuneille. Aiempaa simulointituntemusta ei esitysten seuraamiseen tarvita, joten webinaari soveltuu kaikille sähkön ja magnetismin kanssa työskenteleville. Esitykseen sisältyy sekä demo, että kysymys-vastaus-sessio.


Virtamuuntajan hetkelliset magneettikenttä- ja pintavirtajakaumat.

Webinar image

Registration

This webinar has ended. You can watch the archived webinar at this link.

Webinar details

Date September 11, 2014
Time 2:00am EDT (Boston)
6:00am GMT
8:00am CEST (Paris)
Local time

Speaker

TkT Patrick Grahn
COMSOL Oy

Patrick Grahn valmistui tekniikan tohtoriksi Aalto-yliopistosta teknillisen fysiikan alalta. Hänen tutkimustyö painottui optisten sirottajien, nanoantennien ja sähkömagneettisten metamateriaalien numeeriseen mallintamiseen. Patrick on osa COMSOL Oy:n tiimiä, erikoisalanaan sähkömagnetiikka ja optiikka.