Introduktion til COMSOL Multiphysics

English version - click here!

Tid & sted

By: Kgs. Lyngby
Dato: 20. maj 2014
Adresse: Scion-DTU
Diplomvej 381 (bygn. 381)
2800 Kgs. Lyngby
Program: 13:00 - 14:00 Introduktion
14:00 - 14:15 Kaffe og kage
14:15 - 16:00 Hands-on session
Workshoppen er gratis!

Overblik over vores seneste release!

Første halvdel af workshoppen giver dig et overblik over COMSOL Multiphysics mange muligheder og nyheder, samt den nye effektive brugergrænseflade. Workshoppen henvender sig til både nye og eksisterende brugere uanset interesseområde.

Vi gennemgår den "model-builder" baserede brugergrænseflade, som gør det enkelt og ligetil at opbygge, ændre og tilpasse en model. Brugervenligheden og effektiviteten af den nye arbejdsgang illustreres med et eksempel, der kobler 3 fysikker i en model.

Hands-on session

På anden halvdel af workshoppen får du hands-on erfaring i at opstille og løse multifysiske problemstillinger i COMSOL Multiphysics. Sessionen henvender sig til både nye og eksisterende brugere, som ønsker at udforske de nye muligheder i vores seneste version.

Øvelserne er tilrettelagt så du hurtigt kommer i gang med COMSOL Multiphysics,
og kan udnytte den 2 ugers gratis trial til at udforske dine egne modeller.

Kom og oplev styrken og effektiviteten i COMSOL Multiphysics!

Instruktør

Kristian Rye Jensen
COMSOL

Kristian er uddannet civilingeniør og arbejder hos COMSOL som salgs- og applikationsingeniør.

Tilmeld dig her!

Udfyld formularen herunder. Workshops bliver hurtigt fyldt op, så tilmeld dig allerede nu. For mere information er du velkommen til at sende os en email på info@comsol.dk eller ringe på: 8870 8200.
For at kunne deltage i hands-on sessionen vil du få brug for en laptop til at køre den gratis 2 ugers COMSOL trial. Hvis du ikke har mulighed for at medbringe en laptop, kan vi evt. stille en til rådighed eller vi vil forsøge at sætte dig sammen med en anden deltager.


Area of Interest