Hørbarhet av røykvarslere - 18 min webinar - Archived

This is a recording of a webinar that originally aired on 14. desember 2018

Back to Events Calendar

Denne årstida er høysesong for branner. Hørbare røykvarslere er et av de enkleste midlene for å oppnå tidlig varsling av en brann, og dermed forhindre dødsfall og begrense skader. Men hvor mange røykvarslere trenger vi og hvor skal de plasseres for å sikre god hørbarhet i alle rom?

I dette 18-minutters webinaret ser vi på hvordan simuleringer kan brukes for å finne akustisk dekning av et røykvarsleranlegg i en bygning. Vi vil se hvordan en slik simuleringsmodell settes opp, og hvordan en app fra den samme modellen kan brukes av hvem som helst, hvor som helst.

Webinaret er gratis, og ingen forkunnskaper behøves. Logg deg på fra nettbrett, datamaskin eller telefon, og bli inspirert av multifysikksimuleringer.

The webinar will be held in Norwegian. Please contact us if you are interested in a presentation in English.

Register for Hørbarhet av røykvarslere - 18 min webinar

Log in or sign up to register. A COMSOL Access account is required to attend Hørbarhet av røykvarslere - 18 min webinar.
Forgot your Password?
You have successfully logged in. This page will refresh to complete your event registration.
You have successfully created a new COMSOL Access account. This page will refresh to complete your event registration.

Archived Webinar Details

Speaker

Erlend Kristiansen
COMSOL

Erlend Kristiansen currently works as an applications engineer at COMSOL in Norway. Previously, he studied control engineering at NTNU, where he received his MSc degree in 2000. Before joining COMSOL in 2012, he worked within both academics and various industries.