Note: This discussion is about an older version of the COMSOL Multiphysics® software. The information provided may be out of date.

Discussion Closed This discussion was created more than 6 months ago and has been closed. To start a new discussion with a link back to this one, click here.

mesh quality not achieved

I am trying to simulate a problem where the particle is moving in the domain. So i have used moving mesh (ale) and assigned a value to prescribe mesh velocity for the particle's boundary. The particle has been considered as moving wall and it moves at the same velocity as the mesh. I have also decreased the minimal mesh quality to 0.001, but still it is giving the error " Requested mesh quality could not be achieved".

Can someone suggest to fix this error ??


1 Reply Last Post Apr 30, 2013, 10:07 AM EDT
COMSOL Moderator

Hello Swati Mohanty

Your Discussion has gone 30 days without a reply. If you still need help with COMSOL and have an on-subscription license, please visit our Support Center for help.

If you do not hold an on-subscription license, you may find an answer in another Discussion or in the Knowledge Base.

Julien Siguenza
Posted: 4 years ago Apr 30, 2013, 10:07 AM EDT
I've have exactly the same problem!

Nobody can help?

Julien
I've have exactly the same problem! Nobody can help? Julien

Note that while COMSOL employees may participate in the discussion forum, COMSOL® software users who are on-subscription should submit their questions via the Support Center for a more comprehensive response from the Technical Support team.